lauantai 6. marraskuuta 2021

Vastakkainasettelu


On surullista,että suomalaiset on yllytetty toisiaan vastaan. Vaaditaan koronapassia ja  pakkorokotuksia. Jopa rokottamattomien hoitamiskulujen kohdentamista heille itselleen maksettavaksi. Yhdenvertaisuuden nimissä myös kaikki muu itse aiheutettu pitäisi maksattaa potilaalla. Korona ei sitä edes ole,kun tartunnan voit saada rokotetultakin. Silti rokottamaton on se paha jota syyllistetään kaikkialla.

Siltikin,vaikka myönnetään ettei koronarokote estä 
koronatartuntaa tai taudin levittämistä. Se ehkäisee mahdollisesti vain vakavaa koronaan sairastumista
Eli rokotettukin levittää tartuntaa. 

Julkisuudessa puhutaan,että tämä on rokottamattomien tauti. Korona ei häviä,vaikka kaikki suomalaiset rokotettaisiin. Nyt puhutaan jo että se on keskuudessamme arviolta 4-5vuotta.
Ja vaatisi täydellistä matkustuskieltoa/maahantulokieltoa, yrittääksemme estää koronan leviämistä. 
Sehän on täysin mahdotonta. Koronaviruksen muuntumista emme voi mitenkään ehkäistä 

Rokotuksissa on alkanut jo kolmas kierros,pian neljäs ja viides jne. Kukaan ei tiedä mitä  uudentyyppinen "rokote" tulevaisuudessa rokotetuille aiheuttaa.Varsinkin kun noin tiheään sitä joutuu pistättämään. 

Itse sain jo A -hepatiitti rokotteesta kovat nivel ja lihaskivut,ym oireita. Sen jälkeen alkoivat autoimmuunisairauteni oireilut. Reumalääkkeet aiheuttivat paljon vakavia haittoja. Rakkulaista ihottumaa,leukopeniaa ym. Ymmärrettävästi en halua toimia koekaniinina tuntemattomalle,täysin uudentyyppiselle rokotteelle. Oireilen sietämättömästi myös monesta muusta lääkeaineesta.
En ole rokotevastainen,vaan tähän saakka olen ne hakenut. Lyhyen testauksen rokotteisiin en halua suostua.

Rokotteen nopean kehityksen ja aloituksen sijaan, olisiko ollut järkevämpää ensin keskittää tutkimukset ja varat toimivaan lääkkeeseen. Näin olisi voitu yrittää ehkäistä vakavia sairastumisia ja kohdentaa varat vain sairastuneisiin. Nyt on löydetty viisi vanhaa lääkettä,joiden vaikutusta koronaan tutkitaan lisää. 

Kuinka paljon rokotteisiin on mennyt valtion varoja ja tulee menemään? Niillä olisi hankittu rutkasti lisää hengityskoneita ja hoitohenkilökuntaa.
Hoitajien palkat ovat liian matalat,ottaen huomioon työn raskauden ja vaativuuden. Ei ihme jos osa vaihtaa alaa.

Puhutaan sairaaloiden ja henkilökunnan kuormittumisesta. Vaaditaan rokotuksia,ettei sairaalat ylikuormitu. Saman aikaisesti ilmoitetaan Suomen valmistautuvan ottamaan koronapotilaita Virosta. Siis mistäs niitä hoitopaikkoja nyt löytyy naapurimaillekin? 

Korona ei todellakaan lopu siihen,kun kaikki suomalaiset on rokotettu. Se on muuntumiskykyinen virus, ei lasten tartuntatauti.
Joten 100% kattavan rokotteen saaminen on  mahdotonta. Influenssarokotteen kattavuus on huonoimmillaan paljon alle 40%
Rokotettukin voi kantaa ja sairastaa.

Kunnioitan rokotettujen päätöstä ottaa rokote. En ole kehoittanut ketään olemaan ottamatta. rokotetta. Olisi hienoa jos rokote toimisi ja olisi täysin turvallinen. 
Samaa toivon rokotetuilta. Jokaisella suomalaisella pitää olla oikeus päättää ottaako rokotteen. Yhtään foliohattua en tunne. Suurimmalla osalla rokottamattomista on pelko sairauksien/ haittavaikutuksien mahdollisuudesta,  pitkällä aikavälillä.
Rokottamattomuudesta pitää myös pystyä puhumaan avoimesti,rehellisesti ja sensuroimatta.
Tämä oli minun mielipiteeni. Rokotetuilla on oikeus omaansa. 
Kunnioittakaamme demokratiaa ja yksilön määräämisoikeutta kehoonsa.

Hyvää pyhäinpäivää sekä ruotsalaisuuden päivää!

1 kommentti:

  1. Minulla on diabetespotilaana kaksi rokotusta, mutta en mene kauppaan tai muualle, missä ihmisiä on paljon ilman maskia. Minäkin olen nyt sitä mieltä, että ihmiset jaetaan A ja B-luokkaan sen mukaan, että onko rokotusta.
    Pelkkä testitulos ei riitä, vaan pakkorokote on edessä, jos meinaat mennä festareille tai matkustaa. Jotenkin olen ollut luottavainen ihmisen vapauteen valita täällä Suomenmaassa. Kaipa tämä pakkorokotus on yritys saada rattaat pyörimään edes jotenkin. Harmi, että korona rupesi heti leviämään ruton tavoin, kun rajoitteet lievennettiin. Jokainen varmasti yrittää parhaansa. Minua harmittaa tämä jonkinmoinen holhouspolitiikka todella.

    VastaaPoista

Kiitos, että kävit vierailulla. Ilahtuisin pienestä kommentista ;-)